Goede, comfortabele herenschoen gezocht voor City-Trip: Wie kan wat aanbevelen?

"Je moet klaar zijn voor de city-trip". Dat wil zeggen: als je in Amsterdam wilt lopen, moet je over de kasseienwegen lopen. Van mijn kant heb ik twee redenen om je aan te bevelen naar Amsterdam te gaan. 1) Voor de city-trip. Het is een mooie stad en een geweldige plek om te beginnen. En 2) Hardlopen in Amsterdam is veel leuker dan hardlopen in de steden van Nederland. De city-trip is een geweldig excuus om veel van de bezienswaardigheden te zien, en voor mij is het een geweldige manier om mensen van over de hele wereld te ontmoeten en te praten. U om die reden ook lid worden van een hardloopclub. De tweede reden waarom ik Amsterdam leuk vind, is omdat de stad zeer goed onderhouden is. Dit doet het zeker beter dan Tamaris Hoge Hakken. En dat maakt het heel gemakkelijk om te lopen in de stad.

2) Ik denk dat deze blog is een geweldig uitgangspunt voor jou. U beginnen met lezen en lezen over hardloopschoenen en probeer de eerste uit, of proberen om te leren hoe om te lopen met je schoenen en lopen gemakkelijker en comfortabel. Ik denk dat het zeer nuttig zal zijn voor u om uit te vinden van de voordelen van hardloopschoenen, ontdek de beste schoenen voor u en u proberen verschillende.

3) Ik weet dat hardloopschoenen zijn duur, en ze kunnen moeilijk te vinden. De beste plek om te beginnen is bij uw lokale Running winkel. Vraag een vriendelijke medewerker voor een lijst van alle hardloopschoenen merken. Dan kun je er zelf een uitproberen. Als je meer vragen hebt, laat dan een reactie achter op de blog of neem contact met mij op. Blijf kijken naar het loopschoen vergelijk experience report. Ik sta altijd open voor suggesties voor nieuwe berichten. 4) Ik weet dat de schoen is hetzelfde op elke schoen. Wat is het verschil?

De meeste schoenen zijn zeer vergelijkbaar, maar de zool van elke schoen heeft een andere vorm. Bijvoorbeeld, een lichtgewicht rubberen zool zal de neiging hebben om een gemakkelijkere tijd draaien op oneffen oppervlakken. Ook sommige schoenen hebben verschillende stijlen van teen caps en / of zool constructie. Een typische laars met een platte zool met een hoge hak, bijvoorbeeld, zal over het algemeen een andere zoolvorm hebben. Dat gezegd hebbende, de schoenen zijn zeer vergelijkbaar, dus als je een paar schoenen te kopen en besluiten dat je niet van de look of het gevoel van hen, u gemakkelijk swap uit een van de onderdelen.