Hoe we testen

We werken hard om de integriteit van ons proces te waarborgen. En we werken hard om ervoor te zorgen dat de hier gepresenteerde informatie van goede kwaliteit is.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige releases, kun je je bovenaan de pagina abonneren op de nieuwsbrief. Als je hier nieuw bent, ga dan naar de pagina Over voor meer informatie. Als je suggesties, opmerkingen of andere feedback hebt, laat ze dan achter in de sectie met de vermelding 'Feedback' onderaan de pagina. Bedankt voor het lezen! – Jens

"An Introduction to Running Shoes: How Do They Fit?" door Jeff Zane, gepubliceerd in het januari 2004 nummer van Sports Medicine and Physical Activity.

In een recent artikel, David T. Johnson et al. "Een systematische herziening van de effecten van hardloopschoen ontwerp op kniefunctie" is gepubliceerd in de september 2009 nummer van het Journal of Strength and Conditioning Research.

Dus we houden het simpel. We laten je schoenen zien die je echt comfortabel vindt om binnen te lopen en we praten over waar je deze schoenen zou kunnen vinden. We zullen ook praten over wat te zoeken in deze schoenen, hoe het meeste uit de beschikbare materialen te halen en over een aantal van de uitdagingen en voordelen van elke schoen.

Hoe krijg je de beste prestaties voor je voeten? Je hebt een goed paar schoenen nodig dat je echt zult slijten. Daar nemen we een kijkje in een reeks schoenen van verschillende merken, van high-end merken zoals Adidas en Saucony tot low-end merken zoals Reebok en Adidas. We richten ons op een aantal specifieke kenmerken van elke schoen, waaronder comfort, flexibiliteit, demping, duurzaamheid, pasvorm en wat er onder de motorkap zit. We zullen dan praten over hoe deze schoenen te vergelijken, en als ze zelfs kunnen maken voor het gebrek aan prestaties. Tot slot praten we over de schoenen waar je niet zonder.

Op het eerste gezicht, dit zijn niet de duurste schoenen beschikbaar, maar ze zijn zeker een van de beste. In het lab hebben we de impact gemeten die een paar Nike Air Foamposite One 1.1 op je voeten zal hebben.

Deze schoenen wegen bijna 8 gram, waardoor ze onder de lichtste hardloopschoenen rond. Ze hebben ook de grootste enkelsteun, waardoor ze perfect zijn voor training. En ze zijn comfortabel voor een casual loper. De middenzool is gemaakt van een speciaal middenzoolmateriaal dat een zachtere landing creëert wanneer de schoen je voet raakt. Hierdoor heb je het gevoel dat je op zacht zand landt. We hebben ook impact en comfort gemeten in de Nike Air Foamposite 1.1 op vijf verschillende mensen. De schoenen zijn gemaakt in Duitsland en zijn voorzien van Nike's kenmerkende luchtdempeningtechnologie waarmee de schoenen effecten kunnen verwerken met minimaal verlies van grip.

We hebben hardloopschoenen voor ongeveer 8 jaar nu en we hebben gezien een enorme hoeveelheid verandering in de markt. In feite hebben we gezien een tot 60% groei in het bedrag van de schoenen die we verkopen. Ik weet dat er een markt voor hardloopschoenen voor de laatste paar jaar en dit is waarom we zijn zo snel om ons bedrijf uit te breiden, maar we weten ook dat de markt verandert zo snel. Als gevolg hiervan zijn we verder gaan kijken dan ons eigen bedrijf en ons richten op een grote groep merken om onze klanten de meeste kwaliteit, waarde en service te kunnen bieden. We hebben de afgelopen jaren gewerkt met een groot aantal merken en zijn momenteel het testen van een heleboel nieuwe dingen, zoals de nieuwe Nike Flyknit Racer hardloopschoenen en de nieuwe Flyknit Ultra hardloopschoenen die worden geïntroduceerd door Nike. We zijn momenteel ook het testen van een paar andere nieuwe ontwerpen.