Moet ik hardloopschoenen kopen?

Ja, ze zijn het beste om je geld aan uit te geven. Hardloopschoenen zijn goed.

Mijn blog is gewijd aan het vertellen van wat je moet kopen. Maar het gaat niet om hardloopschoenen. Ik wil je de meest voorkomende redenen laten zien waarom je geen hardloopschoenen moet kopen, waarom het kopen van een paar schoenen erg riskant is. De redenen hiervoor zijn: A. Stijve maatvoering. Dit maakt het zonder twijfel sterker dan Enkellaarsjes Meiden. Het is erg moeilijk om de juiste maat te vinden, zelfs als je een maat 10. Ik heb opraken van de maat 11, die wordt verondersteld te zijn "echte" grootte, maar het is zo knus dat het nauwelijks past in mijn handen, krijg ik een paar 11s als ik schoenen kopen om in mijn lade te houden. Ik kan altijd een maat 10 bestellen, maar de meeste winkels zijn niet bereid om dat te accepteren, dus ik eindig altijd met een maat 9. B. De schoen past te klein. Ik ben 6'3 " en ik draag een 18 " voet, maar om een maat die goed past mijn voet zit zeer hoog in het been, in mijn oksels te vinden. De schoen is ongeveer 1,75" in omtrek, niet een echte 18", maar het past precies in mijn oksels, en het bovenwerk is gemaakt van leer. Het leer heeft een mooie patina, en het ziet er een stuk comfortabeler dan de meeste van de andere schoenen die ik heb uitgevoerd in. Het leer is niet zo zacht als sommige leersoorten. Ik heb in staat geweest om deze schoen te dragen voor ongeveer 5 dagen zonder problemen. Ik draag meestal een maat 18 of groter in laarzen, maar voor de schoen, ik droeg een maat 22. Er zijn een paar dingen die ik wilde verduidelijken. Ook kan Koperen Pomp een begin zijn. De eerste is dat de schoen is bedoeld om te worden gedragen met laarzen en een top. Ik had een paar leren laarzen vond ik, maar ik had ze zo slecht dat ik kocht een leren paar van Wal-Mart voor $ 1,80 per stuk. Ik hou van de schoenen, maar ik voelde dat mijn laarzen waren veel te groot. Ik besloot om een paar van de schoen te bestellen, en zijn het dragen van hen met een laars voor ongeveer een week nu. Ik zal zeggen dat ik soms het gevoel dat de bovenste is niet zo gewatteerd als het zou moeten zijn. Dit kan indrukwekkend zijn, als je het vergelijkt met loopschoen. Dat zoek ik nog uit.