Wanneer zijn hardloopschoenen uitgevonden?

1871!

Nu weet ik dat ik voor sommige mensen een beetje excentriek ben en waarschijnlijk geen Nederlands spreek, dus ik kan het exacte moment niet uitleggen waarop het allemaal begon. Als je het mijn vrienden in Nederland en Duitsland vraagt, vertellen ze je hetzelfde verhaal. Bovendien is Barkruk 67 Cm een proefrit waard. Ze keken naar me die in mijn hardloopschoenen op tv liep in de jaren zeventig. Toen ik terugkwam uit de bergen zagen ze me nog steeds met mijn hardloopschoenen en vroegen me hoe ik was!

Mijn moeder vroeg me of ze een paar schoenen voor me moest kopen. Ik zei: Ik hou niet van rennen, dus waarom zou ze? Ze antwoordde: Als je niet van hardlopen houdt, hoe kun je dan schoenen kopen? Dat is wat ik dacht, maar toen realiseerde ik me dat als ik niet graag lopen, wat is het punt in het kopen van schoenen?

Dit was ongeveer 12 jaar geleden en nu ben ik weer begonnen met hardlopen en heb nu op het punt waar ik kan concurreren met de favoriete zoon van mijn familie. Bekijk het testrapport Shampoo Pomp. Aangezien ik nu de vrijheid om het te doen ik graag van mezelf te denken als een beetje een legende!

Het kostte me wat tijd, maar uiteindelijk ben ik begonnen met het ontwikkelen van een stijl waar ik trots op ben, een stijl die ik "Looping Choenvergelijk" noem. De eerste stap in de richting van deze stijl was om mijn schoenen te veranderen. De eerste stap die ik zette was hetzelfde als iedereen die ooit van schoenen is veranderd. Ik heb nieuwe schoenen gekocht bij een schoenenwinkel. In tegenstelling tot Voetbalschoen Under Armour is het dus merkbaar succesvoller.

Ik kocht schoenen die erg stijf waren en ik vertrouwde de kwaliteit van deze schoenen niet. Ik hield niet van het feit dat ze te stijf waren en voelde me ongemakkelijk toen ik liep. Ik wilde ook iets comfortabeler en ik wilde iets dat eeuwig zou duren. In tegenstelling tot loopschoen is het daarom veel aan te bevelen.

Ik kreeg uiteindelijk moe van de oude schoenen en besloot om iets nieuws te proberen. Ik kocht schoenen online van de Nederlandse hardloopwinkel 'T-mart' en kreeg een paar hardloopschoenen waar ik nu zo'n 2-3 weken in loop. Wat is er zo speciaal aan deze hardloopschoenen? Allereerst, ik hou van het feit dat deze schoenen zijn gemaakt met de beste materialen beschikbaar.