Welke fabrikant voor hardloopschoenen is de beste?

Ik heb ze nog nooit geprobeerd. Maar dat komt omdat ik geen professional ben in het veld en niet erg bekend ben met de lopende industrie. Dat is de reden waarom, in de post die momenteel in mijn serie, heb ik besloten om mijn ervaring te delen, zodat mensen kunnen beslissen of deze fabrikant is een goede match voor hen, of als ze moeten gaan voor een ander merk.

Ik ben er zeker van dat jullie allemaal die dit lezen de redenen zullen begrijpen om een goede hardloopschoen te kopen voor jezelf en je hardloopschoenen.

Ten eerste, als een loper, wil je niet verkeerd gaan. Ik persoonlijk heb een goede track record in het lopen, en ik heb op een aantal zeer lange en uitdagende runs. Maar mijn track record is niet per se een goede, want ik loop vaak aan de verkeerde kant van de weg, ik ren over mijn enkels met mijn schoenen en ik val de hele tijd. Een ervaringsrapport Reebok Wit Sneaker weergeven. Als gevolg daarvan moet ik meestal een paar schoenen kopen met betere ondersteuning voor mijn enkels en meer kussen voor de schoenen die ik moet dragen. Het kan ook gevaarlijk zijn voor mij om te lopen in schoenen die niet goed worden ondersteund en de juiste maat. Ook loop ik zelden in hen na een blessure, ik koop meestal een goed paar na een paar dagen, omdat het niet altijd goed voelt om een hardloopschoen te dragen voor de eerste keer.

Ten tweede, als een loper, het belangrijkste voor mij is dat mijn schoenen blijven in de juiste positie. Overweeg een ervaringsrapport loopschoen. Dit is een vrij eenvoudig ding om te doen, want ik ben het soort persoon die de tijd zal nemen om mijn schoenen waar ik ze leuk vind en dan heb ik ze op zijn minst in een positie die comfortabel is. Daarom ben ik van mening dat de schoenen van een goede loper in de volgende positie moeten blijven:

Riemen en inlegzool: Inlegzool: Dit is het deel dat gaat tussen de hiel en de middenzool, en het is de plaats waar de zolen elkaar ontmoeten. De meeste schoenen maken een fout door de binnenzool op de verkeerde plek te zetten.